Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi)

Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi)
0
99

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 orta uzunluk domates
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 su bardağı kaynar su
  • 250 gram yazdan hazırlamış olduğumuz fasulye
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber

Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanları küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz.
  2. Salçaları ekleyip bir iki kere karıştırıp minik minik doğranmış domateslerimizi ekliyoruz.
  3. Tuzu ve karabiberi atıp buzluktan çıkardığımız pişmiş fasulyeleri ekliyoruz.
  4. Hemen suyu da ekleyip 5-6 dakika kaynatıyoruz. Yemeğimiz servise hazır.
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt