Zeytinyağlı Tarla Börülcesi Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gr tarla börülcesi (karnıkara)
- 100 gr havuç
- 100 gr közlenmiş kapya biber
- 100 gr kornişon turşu
- Frenk maydanoz yada dereotu
- Tuz
- Kimyon
- Nar ekşisi
- Zeytin yağ
- Sirke
Zeytinyağlı Tarla Börülcesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle börülcelerimizi akşamdan ıslıyoruz.
- Ertesi gün kaynatmak için tencere alıyor, börülceler pişerken öteki gereçleri börülce ye yakın büyüklükte doğruyoruz.
- Börülce pişmesine yakın havuçları içine atıp birlikte pişiriyoruz.
- Sonra güzelce soğutup gereçlerin hepsini harmanlıyoruz.
- Salatamız hazır afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.