Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane orta uzunluk kereviz
- 2 tane orta uzunluk portakal
- Yarım limon suyu(yemeğin içine)
- Bir avuç arpacık soğan
- Yarım pırasa
- 1 çay kaşığı toz şeker
- Tuz
- Zeytinyağı
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Genişçe bir kaseye limonlu su hazırlayıp,temizleyip elma dilimi doğradığım kerevizleri içine attım.
- Tencereye çok az zeytinyağı ekleyip soğanları yavaşça soteledim.
- Kerevizleri ek edip, toz şeker, tuz ekleyip kısık ateşte sotelemeye devam ettim.
- Üzerine pırasayı,portakal ve yarım limon suyunu,biraz da kerevizin yeşil yapraklarından ekleyip kısık ateşte yavaş yavaş ✍pişirdim.
- Soğuduktan sonra üzerine zeytinyağı ????????.
- Arzu eden ayva,havuç,dereotu ekleyebilir????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.