Zeytinyağlı Kereviz Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet kereviz
- 6 yemek kaşığı mayonez
- 2,5 su bardağı kese yoğurdu (sulandırın)
- Yarım demet dereotu
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
Zeytinyağlı Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle rendelemiş olduğum kerevizin üzerine yoğurt ve mayonezi döktüm.
- Ardından küçük küçük doğradığım dereotunu ekleyip,tüm materyallerle karıştırdım.
- Son olarak tuzunu,dövülmüş cevizi ve zeytinyağını ve sarımsağı ek edip tekrar karıştırıp servis ettim. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.