Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Kapuska

Zeytinyağlı Kapuska
0
94

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
73
zeytinyagli-kapuska.jpg

Zeytinyağlı Kapuska Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım lahana şayet büyükse çeyrek koyun
  • 1 baş kuru soğan
  • Yarım fincan pirinç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Su

Zeytinyağlı Kapuska Tanımı Yapılışı

  1. Lahanayı uzun şeritler halinde kesip yıkayın .
  2. Soğanıda yemeklik doğrayıp zeytinyağında hafif öldürün.
  3. Akabinde lahanaları atıp kapağını kapatın .
  4. Lahana buharda erisin biraz .
  5. 5 -6 dk sonra açıp salçasını, tuzunu, isterseniz karabiber ve kırmızı biberini koyup onunlada kavurun .
  6. Üzerini tam geçmesede olur suyunu koyun .
  7. Su kaynayınca pirinçide atıp kapağını kapatarak pişirin, artık servise hazır afiyet olsun ❤.
 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt