Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • 1 su bardağı bezelye
  • 5-6 adet enginar çanağı
  • 1 limon suyu
  • 1 portakalın suyu
  • 1 su bardağı su
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle zeytinyağın da soğanı kavuralım.
  2. Daha sonra küp küp doğranmış patates ve havucu da ekleyerek kavuralım.
  3. Bezelyeyi ve sarımsağı da üzerine ekledikten 10 dakika sonra ocaktan alalım.
  4. Limon suyu, portakal suyu ,tuz ve zeytinyağını bir bardakta karıştıralım.
  5. Geniş bir tencereye çanakları dizelim.
  6. Üzerlerine hazırladığımız garnitürlerden koyalım.
  7. Sos karışımını da üzerine dökelim.
  8. Enginarlar yumuşayana kadar pişirelim.
  9. Üzerine incecik doğranmış dereotu ile zeytinyağı gezdirerek soğuk servis edelim. Afiyet olsun.
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt