Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Fasulye

Zeytinyağlı Fasulye
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
zeytinyagli-fasulye.jpg

Zeytinyağlı Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • 700 gram taze fasulye
  • 2 adet soğan
  • 5 adet domates
  • 1,5 yemek kaşığı salça
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Zeytinyağlı Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yemeklik doğradığımız soğanları 4 yemek kaşığı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavuruyoruz. 1, 5 yemek kaşığı salça ekliyoruz. Bir iki cins karıştırıp üzerine istediğiniz boyutta doğradığınız taze fasulyeyi ekiyoruz. Tencerenin kapağını kapatarak fasulyeleri 5 dk kadar pişiriyoruz.
  2. Fasulyelerin üzerine yemeklik doğradığımız kabuğu soyulmuş domatesleri ekliyoruz. Tekrar tencerenin ağzını kapatarak 10 dk daha pişiriyoruz.
  3. Tuz ve karabiber ayarı yapıyoruz, 3 su bardağı sıcak su ekliyoruz ve kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz. Yaklaşık 30 dk kadar pişirmeye devam ediyoruz.
  4. Fasulyeler piştiğinde yemeğimiz servise hazır. İlk sıcağı çıktıktan sonra üzerinde zeytinyağı gezdirerek servis ediyoruz.
  5. Zeytinyağlılar ekseriyetle bekledikçe daha da lezzetlendiği için bir gün evvelden yaparak buzdolabında bekleterek sonraki gün servis edebilirsiniz. Afiyet olsun….
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt