Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Enginar

Zeytinyağlı Enginar
0
54

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
zeytinyagli-enginar.jpg

Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 3 adet büyük uzunluk enginar
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 adet limon kabuğu rendesi
  • 1 su bardağı su
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 1/4 (çeyrek) su bardağı limon suyu
  • 7-8 kısım maydanoz
  • 7-8 kısım dereotu

Zeytinyağlı Enginar Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Geniş bir pilav tenceresine zeytinyağını ekleyip, ısıtın.
  2. Soğanı küçük yemeklik doğrayın, tencereye ek edin.
  3. Ben enginarlarım büyük olduğu için 8’e böldüm, tencereye ek edip, hafif kavurun.
  4. İçerisine bezelye, limon kabuğu rendesi, su, tuz, toz şeker ve limon suyunu ekleyip, karıştırın.
  5. Kapağını kapatın ve kısık ateşte, 15 dakika pişirin.
  6. Pişen enginarlarınızın üzerine ince kıyılmış dereotu, maydanoz ve zeytinyağı gezdirerek servis edin.Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt