Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Enginar Kalbi

Zeytinyağlı Enginar Kalbi
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
zeytinyagli-enginar-kalbi-10.jpg

Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram salamura enginar kalbi
  • 2 adet havuç
  • 15 adet arpacık soğan
  • 1 demet dereotu
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım limon
  • 2 su bardağı sıcak su

Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak salamura olan enginar kalplerini güzelce yıkıyoruz.
  2. Akabinde arpacık soğanı ortadan ikiye bölelim. Havucumuzu jülyen halde doğrayalım.
  3. Tenceremizin içerisine zeytinyağını ve soğanı dökelim. 2-3 dakika kavurduktan sonra havucumuzu da içerisine alalım.
  4. Birlikte renklerini döndükten sonra tuzumuzu ve enginar kalplerini dizelim.
  5. Üzerine kıyılmış dereotunu da atalım. Üzerine şeker, limonu ve sıcak suyumuzu da döküp kısık ateşte pişmeye bırakalım.
  6. Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz. Şimdiden deneyenler için afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt