 
	Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram lahana
- 2 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı domates sosu
- 1 adet kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kekik,karabiber
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 5-6 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1.5 su bardağı su
- Tuz
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Lahanaların sap kısımlarını yıkayıp ayıklıyoruz.
- Zeytinyağda soğan, biber,havuç kavuruyoruz, içine küp doğranmış patatesleri ek ediyoruz bir mühlet kavuruyoruz.
- Lahanayı ek ediyoruz hiç su koymadan bir müddet daha kavuruyoruz.
- Domates sosunu ek ediyoruz kavurup içine suyunu ek ediyoruz.
- Orta ateşte pişmeye bırakıyoruz. Afiyetle.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
     
									
								