Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
zeytinyagli-barbunya.jpg

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg taze barbunya
  • 1 adet kuru soğan
  • 1-2 adet köy biberi
  • 4-5 diş sarımsak
  • 2 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Barbunyalar üzerine su geçecek kadar tencereye konur 15 dakika haşlanır.(barbunyaların kara suyunu bu formda çıkartmış oluyoruz).
  2. Soğanı yemeklik olarak doğrayın zeytinyağı ile kavurun havuçları yarım ay halinde doğrayıp soğana ek edin ve kavurun.
  3. Biberleri patatesi sarımsağı da ek edin bir süre de bu formda kavurun.
  4. Salçaları da ekleyip kavurmaya devam edin.
  5. Son olarak bu karışıma barbunyaları ekleyip üzerini geçecek kadar su koyun ve pişmeye bırakın.
  6. Zeytinyağlı barbunya soğuduktan sonra üzerine maydanoz doğrayın soğuk olarak servis yapın.
Afiyet olsun ????????.
 
858,505Konular
982,753Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt