Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
zeytinyagli-barbunya-pilaki-1.jpg

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı barbunya
  • 2 tane küçük patates
  • 1 tane büyük havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tane orta boy soğan
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 su bardağı domates (Yazdan hazırlanmış )
  • Şeker
  • Tuz

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak barbunyayi tencereye alalım, sıcak su ekleyerek 10 dakika haşlayın ve sonra suyunu süzelim.
  2. Tencereye zeytinyağı alınır, soğanlar yemeklik doğranır, biraz zeytinyağında sotelenir.
  3. Küp küp doğradığımız havuçları ekleyelim, 5 dakika kadar kavuralım.
  4. Domatesleri ekleyip, sarımsağı rendeleyip, ekleyin.
  5. Domatesler suyunu çekene kadar kavuralım. Salçamızı ekleyelim karıştıralım.
  6. Son olarak barbunya ve patatesleri tenceremize ilave edip, üzerini geçecek kadar soğuk suyu katalım.
  7. Tuz ve şekeri ayarladıktan sonra pişmeye bırakalım.
  8. Barbunyalarımız yumuşayana kadar pişirilir ????.
  9. Piştikten sonra ocağın altını kapatıp kapağı kapalı bir şekilde servis yapana kadar bekletilir.
  10. Son olarak servis tabağına alındıktan sonra üzerine zeytinyağı gezdirilir.
  11. Soğuk olarak servis yapılır???????? Afiyet olsun ???????? Barbunya pilaki yaklaşık yarım saatte pişti ????
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt