Zeki Çoban zeki çoban Çobanın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuştam o anda yanına bir cherokee jeep yanaşmışBrioni gömlek ,prada ayakkabılar giyen reyban gözlüklü ve stefano ricci kravatlı bir sürücü aşağıya inip çobana sormuş: Kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bi tane verir misin? Çoban bir adama birde koyunlara bakmış ve hazır demiş Genç adam arabasını park etmiş telefonunu bilgisayarına bağlayıp bir nasa sitesine girmişGPS ini kullanarak yeri taramış bir database ve logartma ile dondurulmuş 60 exel tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmışArdından çobana dönerek 983 koyunun var demişÇobanda doğru demiş koyunu alabilirsin Bu kez çoban genç adama dönüp: peki senin nerede ve ne iş yaptığını bilirsem koyunumu bana geri verir misin demiş Adamda evet niçin olmasın diye cevap vermiş Çoban sen IMF uzmanısın demiş Adam hayretle nasıl bildiğini sormuş Çoban : fazla basitBuraya çağırılmadan geldin bu birİkincisi benim bildiğim bir şeyi bana bildirmek için benden bir koyun istedinÜçüncüsüne gelince bi btan anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldınzekicoban5c561b9b33e31gifalt :dil: :dil: :dil: