iltasyazilim
FD Üye
Zayıflama çayı
Zayıflatan Çaylar Nelerdir
Zayıflatan Bitki Çayları
Zayıflatan Nebati Çaylar
Zayıflamaya asistan çaylar doğruca artı yağlarınızdan kurtulabilirsiniz
FUNDA YAPRAĞI : zayıflamak için son dönemlerde fazla gözde olan bir bitki Yağları eritmek suretiyle zayıflamaya asistan oluyor
YEŞİL DERE : Yeşil dere vücuttaki tosinleri atma ve zayıflamak için kullanılan bir bitki
BİBERİYE : Çoğunlukla deniz kenarında yetişen ve yapraklarını dökmeyen bu bitki öyle çok alanda kullanılır
KEKİK : Öyle çok sağlık sorununa iyi gelen kekik süratli zayıflama çayı için de kullanılan bir bitki
MATE YAPRAĞI :Bir fincan kaynar suya 12 kahve kaşığı toz mate konarak akarsu gibi de içilebilir Güney Amerikada fazla kullanılan bir içecektir Mate yaprağı piyasada genelde yiyecek maddesi olarak bulunmakta olup, kavrulmuş veya kavrulmamış (yeşil) mate çayı vardır Kavrulmuş mate çayının tadı alışılagelmiş fermente siyah çayınki gibiyken, kavrulmamış dere yeşil, nonfermente çaya tekabül eder
Çayın hazırlanması :
Beş adet bitkiyi kaynamış suya koyup kaynatın ve bir zaman demlenmeye bırakın günde 34 fincan içilmesi öneriliyor Daha pozitif içilmmemesi özellikle vurgulanıyor *
Zayıflatan Çaylar Nelerdir
Zayıflatan Bitki Çayları
Zayıflatan Nebati Çaylar
Zayıflamaya asistan çaylar doğruca artı yağlarınızdan kurtulabilirsiniz
FUNDA YAPRAĞI : zayıflamak için son dönemlerde fazla gözde olan bir bitki Yağları eritmek suretiyle zayıflamaya asistan oluyor
YEŞİL DERE : Yeşil dere vücuttaki tosinleri atma ve zayıflamak için kullanılan bir bitki
BİBERİYE : Çoğunlukla deniz kenarında yetişen ve yapraklarını dökmeyen bu bitki öyle çok alanda kullanılır
KEKİK : Öyle çok sağlık sorununa iyi gelen kekik süratli zayıflama çayı için de kullanılan bir bitki
MATE YAPRAĞI :Bir fincan kaynar suya 12 kahve kaşığı toz mate konarak akarsu gibi de içilebilir Güney Amerikada fazla kullanılan bir içecektir Mate yaprağı piyasada genelde yiyecek maddesi olarak bulunmakta olup, kavrulmuş veya kavrulmamış (yeşil) mate çayı vardır Kavrulmuş mate çayının tadı alışılagelmiş fermente siyah çayınki gibiyken, kavrulmamış dere yeşil, nonfermente çaya tekabül eder
Çayın hazırlanması :
Beş adet bitkiyi kaynamış suya koyup kaynatın ve bir zaman demlenmeye bırakın günde 34 fincan içilmesi öneriliyor Daha pozitif içilmmemesi özellikle vurgulanıyor *