Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zaman Tuneline Otomatik Geciş Ne Zaman

Zaman Tuneline Otomatik Geciş Ne Zaman
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zaman Tuneline Otomatik Geciş Ne Zaman olacak?

Uygulamaları ekleyip silmenizden kaynaklı Artık Eski Profile Donemezsiniz

Facebook cok yakın zamanda herkesin profilini zaman tuneline cevirecekHatta başladılar bile

O zaman otomotik geciş gercekleşecektir

Similar threads

zaman tuneline gecmek istiyorum ama yapamıyorum nasıl yapcam Cevap: facebook zaman tuneline nasıl gecilir Facebook zaman tunelne geciş icin herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur Bu facebookun tum kullanıcılarına sunduğu bir ozellliktir Bunun yanında Facebook'ta zaman tuneli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Zaman Tüneline Otomatik Geçiş Ne Zaman olacak? Uygulamaları ekleyip silmenizden kaynaklı Artık Eski Profile Dönemezsiniz Facebook çok yakın zamanda herkesin profilini süre tüneline çevirecekHatta başladılar bile O zaman otomotik geçiş gerçekleşecektir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Facebook Zaman Tuneline Yazılacak Sozler Zaman Tuneli Sozleri Eskiden mendiller aşıkların goz yaşları ile ıslanırdı şimdi ise gercek aşık kalmadığı icin fabrikadan ıslak cıkıyor Deli sormuş deliye aşk nedir diye deli gulmuş deliye ben neden delirdim diye Sen gidersen bu hayattan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Engelli vatandaşlarımız ne yazık ki halen pek cok zorlukla karşı karşı kalıyor gunumuz Turkiyesinde Herkesin eşit şartlarda yaşamaya hakkı olduğunu savunduğumuz bugun engelli kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılara bir goz atalım Yuksek, rampasız ve dar yaya kaldırımları en buyuk işkence Birde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
514
2019 Ek Yerleştirmeler ne zaman 2019 Ek Yerleştirme tarihi 2019 Ek Yerleştirme hakkında bilgi 2019OSYS yerleştirme sonuclarına gore, 597 bin universite adayı onlisans ve lisans programlarını kazandı Ayrıca 191 bin genc de acık oğretim fakultesindeki bolumlere girdi Kazanamayanlara ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt