Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zaman Geçmek Bilmiyor İnatla

Zaman Geçmek Bilmiyor İnatla
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zaman Geçirmek Bilmiyor İnatla Özlemine dayabilmek fazla zor Gün geceye varmıyor, Gece aydınlanmıyor Zaman geçirmek bilmiyor inatla Oysa gözümü kapatıp açtığımda yanımda olmalısın sen Yüreğim yüreğine dokunmalı Gözlerim gözlerinde kaybolmalı Zamanın nasıl geçtiğini o süre anlamamalıyım ben Bilmeliyim ancak gün gece olacak, gece baştan aydınlanacak Fakat sen defalarca benimle olacaksın Ama acilen hayalinle yetinmek yetmiyor Herşey kısır döngü, bir sen yoksun bu şehirde Sensiz hazır değilim fakat napayım dünyanın diğer kalanını? Zavallıyım, acizim kendimden buralarda ben Aramızdaki uzun yolları düşünüyorum uzun uzun Sen bana gelirkende onlar var, sen benden giderkende Kızmalı mıyım, sevinmeli miyim yoksa hep hep hep beklemeli miyim? Bekle, özle, kavuş, ayrıl, üzül ve yine bekle Bekle Bekle Gecelerim hep nemli nemli; Ağlıyorum sana özlemimle Gözlerime de yetmiyor ağlamak, seni görmeye ihtiyaçları var! Uzak gelecek olan için defalarca yollarda geziniyorlar ıslak nemli Ve özlemle umuyorlar sen gelesin diye tekrar tekrar, en baştan ve yeniden baştan Gün geceye vardığında, gece güne başladığında Sen daima yanımda olmalısın sevdiğim! Benimle ve her zaman benim kalmalısın! Oysa acilen Süre dinmek bilmiyor inatla  

858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt