Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin açıkladı: Çok acı çektim!

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin açıkladı: Çok acı çektim!
0
125

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
zalim_istanbulun_cereni_bahar_sahin_acikladi_cok_aci_cektim_1576045137_6374.png

Kanal D ekranlarında Salı günü yayınlanan Zalim İstanbul son kısmı ile izleyiciyi ekranlara kilitledi.

Bahar Şahin'in, Zalim İstanbul’un son kısımdaki performansına büyük övgü yağdı. Bebeğini kaybettiği için çıldıran Ceren'in oyunculuğu Twitter gündeminde bir numara sıraya oturdu. Şık oyuncu dün akşam yayınlanan kısımla ile ilgili "oynarken çok acı çektim" dedi.

gIqTS_1576044816_4152.PNG

Twitter'da TT olmayı başardı.

Similar threads

Kanal D ekranlarında Salı günü yayınlanan Zalim İstanbul son bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitledi. Bahar Şahin'in, Zalim İstanbul’un son bölümdeki performansına büyük övgü yağdı. Bebeğini kaybettiği için çıldıran Ceren'in oyunculuğu Twitter gündeminde birinci sıraya oturdu. Güzel oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Başrollerinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan dizisi yayınlandığı birinci kısmıyla milyonları ekran başına kilitledi. Ebru Şahin'in paylaştığı fotoğraflar toplumsal medyayı salladı. Birinci kısmıyla izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Destan dizisi TOTAL ve 20+ABC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Başrollerinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan dizisi yayınlandığı birinci bölümüyle milyonları ekran başına kilitledi. Ebru Şahin'in paylaştığı fotoğraflar sosyal medyayı salladı. İlk bölümüyle izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Destan dizisi TOTAL ve 20+ABC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat, 14 Mart Pazar akşamı 2. kısmıyla ekrana geldi. Teşkilat son kısımda Serdar, diğer ülkeler için ajanlık yaptığını öğrendiği sevgilisi Ceren'in hayal kırıklığını yaşarken, vazife için onunla ilgisine devam etti. Pekala, Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir? Teşkilat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
Başrollerinde Şark Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun taraf aldığı Tutunamayanlar serisinde Küme Abdal müziği toplumsal medyayı salladı. 60 dakika yayınlanan serinin 3. kısmı de hayli beğeni topladı. Kısım ahir serinin 4. kısım fragmanı yayınladı. Tutunamayanlar serisinin oyuncuları kimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt