Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi

YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
YÜZYILIN EN GÜZEL , EN DUYGULU SiiRi YÜZYILIN EN HOŞ , EN DUYGULU SiiRi Ara Sıra agladiginizda, kimse gözyaslarinizi silmez Bazen içiniz yandiginda, kimse acinizi görmez Ara Sıra endiselendiginizde, Kimse derdinizi bilmez Bazen mutlu oldugunuzda, Kimse gülmenizi anlamaz Lakin bi OSURSANIZ Herkes Duyar anasini satayim  

Similar threads

duygulu bir şiir Sen benim en değerlim; Sen vazgeçemediğim, Uğruna şiirler yazdığım Bazen acılar çekip, Ara Sıra bir çırpıda üzerinde titrediğim sen Biliyor musun, içimi rahatlatıyorsun Seninle herşey fazla kolay Herşey daha da hoş Biliyorum bazen seni üzüyor, Sert davranıyorum isteksizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
2019 Sevgiliye Söylenecek En Romantik Sözler 2019 aşk sözleri, 2019 romantik sözler, 2019 duygusal sözler Bir sevdiğiniz mi var, hasret çektiğiniz ve özlediğiniz? Sevdiğiniz kişiye duygularınızı en iyi anlatan romantik aşk sözlerinden oluşan şehvetli mesajları sizler için paylaşıyoruz 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Sabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti Yanmanin nedeni aksam yedikleri degil,uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi Bugün 2 yildir götürmeye çalistigi bir birlikteligi bitirecekti Aslinda bunu yapmakta geç bile kalmisti 'Bitmeli dedi içinden, her gün bu tatsiz uyanis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Vadi Ululuk, şatafat, mülk, nimet, ticaret, idare, galibiyet, ilim, hac ve melike; Ağaçlı vadi görmek kadri ulu birinden dünyalık edinmeye, hayır ve menfaate ermeye; ağaçsız ve çıplak vadi üzüntü ve mahrumiyete, Bir vadide ortadan kaybolmak vefat etmeye, Büyük vadii vezire (başbakana)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
En güzel Dostluk Sözleri kısa Dostluk Sözleri kısa Arkadaşlık İle İlgili Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, bu yazımızda yine yoğun istekler üstüne en hoş arkadaşlık üstüne söylenmiş olan sözleri paylaşıyoruz 1549103494 1549103494...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt