Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha çıkmaya başlamadığımız kız arkadaşım yüzükle önerge istiyor ? Sizce napmalıyım paraya olan düşkünlüğü içinmi yoksa dediği gibi uzun süreli ilişki içinmi böyle bir şey istemiş olabilir ?
Merhaba arkadaşlar,
ben 22 yaşında kız arkadaşımda 21,
Bir kızla çıkmaya başladımönceden tanışmışlığımız var uzunca bir aradan sonra tekrar internette bulduk birbirimiziBenden çok etkilendiğini söyledi ve çok heyecanlandığını söyledi çıkmaya başladık daha önce hiç böyle hissetmemiş her zaman...
Ilk Olarak merhaba arkadaşlar
Ben bir mağazada çalışıyorum ve mağazada birçok hanımefendi arkadaşım var,dikkatinizi çekiyorum yalnızca arkadaş ) Ama bir parça başına var ona nedense arkadaş gözüyle bakamıyorum
Önce birazcık kızdan bahsediyim,kızla bambaşka dünyaların insanıyız tamamen,kız...
Arkadaşlar merhaba 2 haftadır okuldan tanıdığım bi kız var Beraber otobüsle geliyoruz okuldan Süreli facebookta konuşuyoruz birbirimize iltifatlar falan Sevgilin varmı diye sormuştum gülücük atıp değil dedi Beni sevdiğinden eminimBuda bana yazdığı mesaj
Hemen bu kızla aynı kattayız ama...
Merhaba arkdaşlar ben liseye gidiyorum Hemen Anlatacaklarım birazcık uzun Benim ilk dönemden tanıştığım bie erkek kankam vardı Bu erkek kankamında 14 takvim bi arkdaşı olan kız kankası vardışimdi bzim kızla evlerimiz fazla yakın erkek kankamda bu arada bizim yoldan geliyor yani hepbareber...
arkadaşlar takriben 34 haftadır konuştuğum bir arkadaşım var ona onu sövdiğimi söyledim ama bütün önerge edecekken teklif gibi bişeyse şuanlık sevgilim olmasına hazırlanmış değilim iyice ego bir sorun dedi Neyse bana sürekli eski sevgililer neden böyle yapıyor niye böyle vs vs şeyler anlatıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.