Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yüzük ile teklif?

Yüzük ile teklif?
0
143

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Daha çıkmaya başlamadığımız kız arkadaşım yüzükle önerge istiyor ? Sizce napmalıyım paraya olan düşkünlüğü içinmi yoksa dediği gibi uzun süreli ilişki içinmi böyle bir şey istemiş olabilir ?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, ben 22 yaşında kız arkadaşımda 21, Bir kızla çıkmaya başladımönceden tanışmışlığımız var uzunca bir aradan sonra tekrar internette bulduk birbirimiziBenden çok etkilendiğini söyledi ve çok heyecanlandığını söyledi çıkmaya başladık daha önce hiç böyle hissetmemiş her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ilk Olarak merhaba arkadaşlar Ben bir mağazada çalışıyorum ve mağazada birçok hanımefendi arkadaşım var,dikkatinizi çekiyorum yalnızca arkadaş ) Ama bir parça başına var ona nedense arkadaş gözüyle bakamıyorum Önce birazcık kızdan bahsediyim,kızla bambaşka dünyaların insanıyız tamamen,kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Arkadaşlar merhaba 2 haftadır okuldan tanıdığım bi kız var Beraber otobüsle geliyoruz okuldan Süreli facebookta konuşuyoruz birbirimize iltifatlar falan Sevgilin varmı diye sormuştum gülücük atıp değil dedi Beni sevdiğinden eminimBuda bana yazdığı mesaj Hemen bu kızla aynı kattayız ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba arkdaşlar ben liseye gidiyorum Hemen Anlatacaklarım birazcık uzun Benim ilk dönemden tanıştığım bie erkek kankam vardı Bu erkek kankamında 14 takvim bi arkdaşı olan kız kankası vardışimdi bzim kızla evlerimiz fazla yakın erkek kankamda bu arada bizim yoldan geliyor yani hepbareber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
arkadaşlar takriben 34 haftadır konuştuğum bir arkadaşım var ona onu sövdiğimi söyledim ama bütün önerge edecekken teklif gibi bişeyse şuanlık sevgilim olmasına hazırlanmış değilim iyice ego bir sorun dedi Neyse bana sürekli eski sevgililer neden böyle yapıyor niye böyle vs vs şeyler anlatıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt