Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yüzdeki Tüyler İçin Bitkisel Çözüm

Yüzdeki Tüyler İçin Bitkisel Çözüm
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Özellikle kadınların yüzlerindeki tüylenmesi epeyce rahatsız edici bir durumdurYüzde tüylenme sorunu olan kadınlar ne yapmalı yüzlerindeki tüylenme sorununun üstesinden gelebilmek için nasıl bir yol izlemeliÖzellikle
hormon bozukluğundan kaynaklanan aşırı tüylenmeyi durdurmak için aşağıdaki kür önerimizi deniyebilirsinizBunun için sizlere çok özel bir nebati tanımlama vereceğim faydasını göreceksiniz emin olabilirsiniz bayanlar sabırlı olun yeter

Yüzdeki tüylenmeye etkin olan Nane ve Aslanpençesi Kürü

1 su bardağı kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı aslanpençesi koyarak 5 dakika kaynatın Sabah kahvaltısından daha sonra ve akşam yemeğinden önce içinHazırladığınız ve kullandığınız bu kür hormonları dengeleyerek, tüylenmeyi önler

Ayrıca nane ,le hazırlanan kür tarifimiz ise şöyle:1 yemek kaşığı taze naneyi ince ince kıydıktan sonradan ağzınızda çiğneyip üstüne ikiüç yudum su içerek yutunHazırladığınız bu kürü 15 boyunca ahenkli olarak uygulayın ve bir kaç gün ara verin daha sonra her yerde devam edin 15 gün daha uygulayın

ALT :wwwlarcomupluploads1yuzdekituylerebitkiselcozum372931yuzdekituylerebitkiselcozum37293ALT

*

Similar threads

Tüylenmeye nebati ve muhakkak çözüm Prof Dr İbrahim Saraçoğlunun TÜYLENME için Nane Kürü: 1 yemek yemek kaşığı taze naneyi ince ince kıydıktan sonra ağzınızda çiğneyip üstüne ikiüç yudum su içerek yutun Bu uygulamayı 15 gün uygulanır Birkaç gün ara verilir Yeniden 15 gün uygulanır Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Yüzdeki beğenilmeyen tüylere nebati çözüm önerileri Bu konu; yüzdeki istenmeyen tüyler hakkında veri vermektedir Bir kadına sormuşlar;Size olanak verilirse birincil kimi öldürürsünüz?kadın cevabı manidar İstemeyen tüylerimi!yuzdekiistenmeyentuylerebitkiselcozumonerileri5c4f083e4fb3bpngalt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Tüylenme sorunları için bitkisel formül tüylenme sorunu tüylenmeyi önleyen tümör ender saraç tüylenme tüylenmeyi durdurmak ender saraç kıllanma Tüylenme sorunu olan bütün bayanlar için İbrahim Saraçoğlu'nun önermiş olduğu bitkisel formülü sizlerle paylaşmak istiyorum 1548776785...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ender Saraç'tan Aşırı Tüylenme İçin Nane Kürü Ender Saraç nane kürü aşırı tüylenme nane kürü Sevgili melekler, bu yazımızda şırı tüylenme problemi olanlar için Ender Saraç'ın nasihat ettiği nane kürünü sizlerle paylaşıyoruzendersaractanasirituylenmeicinnanekuru5c504d600d7fealt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ender Saraç nane kürü,aşırı tüylenme nane kürü, Aşırı tüylenme sorunu için aşağıdaki nane kürünü uygulayın; 1 yemek kaşığı taze naneyi ince ince kıydıktan sonra ağzınızda çiğneyip üzerine ikiüç yudum su içerek yutun Bu uygulamayı 15 gün her tarafında her gün yapın 15 günde uyguladıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt