Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Ziya İrbeç kimdir

Yusuf Ziya İrbeç kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
MHP başkan adayı Yusuf Ziya İrbeç kimdir

Yusuf Ziya İrbeç hakkında data, yaşam öyküsü

Yusuf Ziya İrbeç:

13 Mart 1959 Antalya Doğumlu olan Yusuf Ziya İrbeç 7 yabancı dil biliyor Baba adı Ömer, anne adı Zeynep'tir İktisatçı, Dış Politika Uzmanı ve Öğretim Üyesi; Viyana İktisat Üniversitesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve doktorasını benzer üniversitede tamamladı Viyana Diplomat Akademisi'nde ihtisas yaptı Doçent ve profesör oldu Çoğu üniversitede öğretim üyesi olarak ders verdi

*

Similar threads

Yusuf Ziya İrbeç Kimdir, Yusuf Ziya İrbeç Mhp, Mhp Yusuf Ziya Hakkında Data Mhp Yusuf Ziya İrbeç 13 Mart 1959 yılında Antalya Margaz'da doğdu Baba adı Ömer, anne adı Zeynep'tir İktisatçı, Dış Politika Uzmanı ve Öğretim Üyesi; Viyana İktisat Üniversitesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
MHP başkan adayı Yusuf Ziya İrbec kimdir Yusuf Ziya İrbec hakkında bilgi, biyografi Yusuf Ziya İrbec: 13 Mart 1959 Antalya Doğumlu olan Yusuf Ziya İrbec 7 yabancı dil biliyor Baba adı Omer, anne adı Zeynep'tir İktisatcı, Dış Politika Uzmanı ve Oğretim Uyesi; Viyana İktisat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
MHP 2019 Milletvekili Listesi 2019 MHP Milletvekili Listesi İl İl Mhp Milletvekili 2019 Milletvekili Listeleri Mhp 1 İstanbul 1 Bölge ENGİN BÖLGE YÜKSEK EMEKLİ SUBAY 2 İstanbul 1 Bölge BÜLENT DİDİNMEZ YÜKSEK SOSYAL POLİTİKA UZMANI 3 İstanbul 1 Bölge DURMUŞALİ TORLAK YÜKSEK SANAYİCİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Yusuf Ziya Özcan biyografisi Yusuf Ziya Özcan hakkında data 15 Mart 1951'de babasının memuriyeti nedeniyle bulunduğu Ankara'nın Polatlı ilçesinde doğdu Tokat Erbaa nüfusuna kayıtlıdır Ufak yaşta annesi vefat edince Tokat'ın Erbaa ilçesine emrindeki Hacı Ali Köyü'nde yaşamış babaannesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Yusuf Atılgan Hayatı Yusuf Atılgan Biyografisi Yusuf Atılgan eserleri Yusuf Atılgan Kitapları Yusuf Atılgan edebi kişiliği YUSUF ATILGAN 27 Haziran 1921de Manisada doğdu 9 Ekim 1989da İstanbulda yaşamını yitirdi Belli Başlı adı Yusuf Ziya Atılgan Yazılarında Nevzat Çorumve Ziya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt