Yusuf GüneyUnut onu Kalbim bugünde bu takıldı dilimeyusufguneyunutonukalbim5c57ba05a2d03alt
Big Grin
unut onu kalbim off Zihin almaz, geçilmez karışık bir yolda Yürüdüdüm, yürüdüm bir baktım Nerdeyim ben şimdi? Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime küstüm Herşeyden geçtim Lanet olsun, aşk uzaktan dursun Hiçbir sevda senin dek kıymetli yok Başın düşey dursun Bana aşkı haram edip hala gülüyorsa Küçülmeyi gurur sayıyorsa Zalimin gönlü oluyorsa Unut onu kalbim offf Hayırsızın önde gideniyse Benden gidip bana dönmediyse Yalanmış herşey dediyse Unut onu kalbim offf Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime küstüm Herşeyden geçtim Lanet olsun, aşk uzaktan dursun Hiçbir sevda senin kadar kıymetli değil Başın tepede olan dursun Bana aşkı haram edip hala gülüyorsa Küçülmeyi kibir sayıyorsa Zalimin gönlü oluyorsa Unut onu kalbim offf Hayırsızın önde gideniyse Benden gidip bana dönmediyse Yalanmış herşey dediyse Unut onu kalbim offf
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.