Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney - Sensiz Olmuyor

Yusuf Güney - Sensiz Olmuyor
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yusuf Güney Sensiz Olmuyor Yorgunum bitkinim yol almaktan sevgilim Bu birincil gecem sensiz geçen hasretinle bak sensizim Düşümdeki defalarca gördüğüm tatlı kabusum ol yeniden Dön bundan böyle Sensizim bebeğim seni seviyorum herşeyim Yorgunum bitkinim yol almaktan sevgilim Bu ilk gecem sensiz geçen hasretinle bak sensizim Düşümdeki hep gördüğüm tatlı kabusum ol yeniden Dön bundan böyle Sensizim bebeğim seni seviyorum herşeyim Olmuyor olmuyor olmuyor dön sevgilim Ceset seninle bir bütün Sensiz kocaman bir hüzün Sevenler ölmez derdin ya Sevenler sönmez derdin ya Seninle öldüm sevgilim Seninle söndüm sensizim Ant verdiğin sözden dönülür mü yar, ne çabuk unutuldum yar, benim de şehirde kalbim dolunay şarkısı, yaktım fotoğlarımızı attım hediyelerini ve sende bana yadigar kalan herşeyi, yaşama hevesimin sebebi sendin, aşkı sana inandıran bendim, beni aşka küsdüren ise sen sevgilim, olmuyor yapamadım kum gibi kaydı ellerimizden başaramadık uyandığında o masun halinle acı aşk öyküsü Olmuyor olmuyor olmuyor dön sevgilim Gövde seninle bir bütün Sensiz iri bir keder Sevenler ölmez derdin ya Sevenler sönmez derdin ya Seninle öldüm sevgilim Seninle söndüm sensizim  

Similar threads

Sevgiliye Hasret Kalanlara Muhteşem Sözler 2019 Bu konu sevgiliye hasret sözleri 2019 ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, ara sıra araya yollar girer, yıllar girer, olur ya iki adım ötenizdedir ama varlığınızdan haberi bile yoktur Her insan sevdiğine ulaşacak değin şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sevgiliye Günaydın Mesajları 2019 günaydın mesajları günaydın mesajları aşk sevgiliye günaydın sözleri 2019 Sevdiğinizi sabahları hoş bir mesajla kaldırmak ister misiniz melekler ? O halde aşağı listelediğimiz mesajlar bütün size göre Yazın birini, yollayın sevdiğinize, omnu mutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
En güzel Günaydın Aşk Mesajları Günaydın Aşk Mesajları facebook Günaydın Aşk Mesajları yeni Sevgilinize faceden, telefondan veya msn den yazacağınız en güzel günaydın aşk mesajlarını sizlerin bilgisine sunuyoruz Melek'ler 1549105495 1549105495...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sevgiliye Söylenecek İyi Geceler Sözleri sevgiliye iyi geceler mesajları sevgiliye iyi geceler sözleri sevgiliye iyi geceler sözleri İster msn iletinizde , ister faceinizde, ya da yatmadan evvel sevdiğinize mesaj atın, ona en hoş, en romantik şekilde iyi geceler dileyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
süper sözler hüsranlı sözler can acıtıcı sözler iç acıtıcı en iç aşk sözleri Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Gözleri uzaklıklar yok, ara sıra de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt