Yusuf Güney Rimel     Bana bir haller oldu Aşk 12'den vurdu Ne oldu birden şaştım Aklım başımdan aldın Görmezsem günler geçmez Halimi kimse bilmez Bu çekicilik karşında Oldum ben bir rimel Duruşu, gülüşü  Sözde bir ırmak gibi Akıyor içime  Patlicak volkan gibi  Bakalım yapacaz Serde sensizlik varsa Kıvranıp yanacaz Dönüp bana varmazsan Ne olur birşey söyle Olmuyor cidden böyle Koca ömür içinde Bende bu aşkın bitmez Görmezsem günler geçmez,  Halimi kimse bilmez, Bu alımlılık karşında, Oldum ben bir maskara Duruşu gülüşü, Sözde bir dere gibi Akıyor içime,  Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz, Dönüp bana varmazsan Bana bir haller oldu, Aşk 12'den vurdu, Ne oldu birdenbire şaştım, Aklım başımdan aldın, Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu çekicilik karşında, Oldum ben bir maskara Duruşu gülüşü, Güya bir ırmak gibi, Akıyor içime,  Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz, Dönüp bana varmazsan Ne olur birşey söyle, Olmuyor cidden böyle, Koca ömür içinde, Bende bu aşkın bitmez Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu çekicilik karşında, Oldum ben bir maskara Duruşu gülüşü, Sanki bir dere gibi, Akıyor içime , Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz Dönüp bana varmazsan     

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.