Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney -Maskara

Yusuf Güney -Maskara
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yusuf Güney Rimel Bana bir haller oldu Aşk 12'den vurdu Ne oldu birden şaştım Aklım başımdan aldın Görmezsem günler geçmez Halimi kimse bilmez Bu çekicilik karşında Oldum ben bir rimel Duruşu, gülüşü Sözde bir ırmak gibi Akıyor içime Patlicak volkan gibi Bakalım yapacaz Serde sensizlik varsa Kıvranıp yanacaz Dönüp bana varmazsan Ne olur birşey söyle Olmuyor cidden böyle Koca ömür içinde Bende bu aşkın bitmez Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu alımlılık karşında, Oldum ben bir maskara Duruşu gülüşü, Sözde bir dere gibi Akıyor içime, Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz, Dönüp bana varmazsan Bana bir haller oldu, Aşk 12'den vurdu, Ne oldu birdenbire şaştım, Aklım başımdan aldın, Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu çekicilik karşında, Oldum ben bir maskara Duruşu gülüşü, Güya bir ırmak gibi, Akıyor içime, Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz, Dönüp bana varmazsan Ne olur birşey söyle, Olmuyor cidden böyle, Koca ömür içinde, Bende bu aşkın bitmez Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu çekicilik karşında, Oldum ben bir maskara Duruşu gülüşü, Sanki bir dere gibi, Akıyor içime , Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz Dönüp bana varmazsan ​  

858,505Konular
982,806Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt