Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Guney Adı Sensin Şarkı Sozu

Yusuf Guney Adı Sensin Şarkı Sozu
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Yusuf Guney Adı Sensin Şarkısı Sozleri

Yusuf Guney Adı Sensin Şarkısının Sozu

Geri don desem doner mi?
Affet desem eder mi?
Deli sevdanla savaştım
Seni soluduğum her anda
Cık gel demek biraz gec
Sana onca ettiğimden sonra
Kara gunlerinde senin değerini anladım
Yok
Bu acının tarifi yok
Bilmemki nedir sebebi
Kayboluşumun adı sensin sebebi sensin
Tutukluğumun gucu sensin bedeli sensin
Yaşlı gozlerimle icim yanar
Sevgilim nolur hadi bize gidelim
En sevdiğin filmlerde
Aşkımızı seyredelim korkusuzca
Korkma bu beden sensiz yaşayamaz
Don gel sevgilim
Benimle gecen her gunun
Sonsuza dokuman olsun

Similar threads

Yusuf Guney Adı sensin şarkı sozu Adı Sensin Geri don desem doner mi? Affet desem eder mi? Deli sevdanla savaştım Seni soluduğum her anda Cık gel demek biraz gec Sana onca ettiğimden sonra Kara gunlerinde senin değerini anladım Yok Bu acının tarifi yok Bilmemki nedir sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozu Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozleri Hayattan Cok Yoruldum Bilinmez Oldum Bu Genc Yaşımda Gulen Bu Gozlerim Gulmeye Umutsuz Sen Gelinceydi Tut Ellerimden Hayatı Tut Yureğinden Bize Lutfedilen Bu Aşkı Al Gel Gonlume Koy Gel Tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Yusuf Guney Etme Şarkı sozu Etme Gitmene dayanamaz yureğim Yolcuyum yoluna kurban olurum Bu kalp sana tutsak olsada Seven kalbim yıpransada Yinede seni severim Cok yalnızım, Tek bir isteğim senle birlikte olmaktı Ama olmadı, başaramadı Benim parcamdın, hep aklımdaydın Canım sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yusuf Guney Kader Ruzgarı Şarkı Sozu Yusuf Guney Kader Ruzgarı Şarkısının Sozleri Yusuf Guney Kader Ruzgarı Şarkı Sozu Hayatın tum sırlarıyla gecti omrum geleceği gormeden Kader ruzgarıyla boğuştum tıpkı bir meltem gibi kimsesiz Sev sevki kalbinde tomurcuklar filizlensin Ofkeni bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Yusuf Guney Deli Dumrul Şarkı Sozleri Yusuf Guney Deli Dumrul Şarkısı Sozu Kanmam esirin olamam Cilveli işlerden anlamam Aydınlık gecelerim olsan Yine de sennle hic uğraşamam Kanmam esirin olamam Cilveli işlerden anlamam Aydınlık gecelerim olsan Yine de seninle hic uğraşamam Deli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt