Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yusuf babası ve kardeşleri hakkında ayetler

0
211

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Yusuf'un kardeşleri gelip onun huzuruna girdiler, (Yusuf) onları tanıdı, onlar onu tanımıyorlardı
Yûsuf : 58

«Ey Rabbim! Mülkten bana (nasibimi) verdin ve bana (rüyada görülen) olayların yorumunu da öğrettin Ey gökleri ve yeri yaratan! Sen dünyada da ahirette de benim sahibimsin Beni müslüman olarak öldür ve beni sâlihler arasına kat!»
Yûsuf : 101 *

Similar threads

Yusuf babası ve kardeşleri hakkında ayetler Yusuf'un kardeşleri gelip onun huzuruna girdiler, (Yusuf) onları tanıdı, onlar onu tanımıyorlardı YUsuf : 58 «Ey Rabbim! Mulkten bana (nasibimi) verdin ve bana (ruyada gorulen) olayların yorumunu da oğrettin Ey gokleri ve yeri yaratan! Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Müslüman olarak ölmek hakkında ayetler Bunu İbrahim de kendi oğullarına vasiyet etti, Ya'kub da, Oğullarım! Allah sizin için bu dini (İslâm'ı) seçti O halde yalnızca müslümanlar olarak ölünüz(dediler) Bakara : 132 Ey iman edenler! Allah'tan, O'na yaraşır şekilde korkun ve ama müslümanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Yusuf (as )'ın sabrı Hakkında Ayetler Evinde bulunduğu bayan, onun nefsinden murat edinmek istedi, kapıları tamamen kapattı ve «Haydi gel!» dedi O da «(Hâşâ), Allah'a sığınırım! Zira kocanız benim velinimetimdir, bana güzel davrandı Hakiki şu oysa, zalimler iflah olmaz!» dedi Yûsuf : 23 «Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Yusuf'un rüya tabiri hakkında ayetler Onunla birlikte zindana iki delikanlı daha girdi Onlardan biri dedi ama: Ben (rüyada) şarap sıktığımı gördüm Diğeri de: Ben de başımın üzerinde kuşların yemekte olduğu bir ekmek taşıdığımı gördüm Bunun yorumunu bize haber ver Çünkü biz seni güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
kuranda rüya ayetleri,Kuran'da Rüya,kuranı kerimde rüya tabirleri,Kuran'da Rüyalarla ilgili ayetler Enfal Suresi 43 Ayet Hani Allah, sana rüyandan onları eksik gösteriyordu; eğer sana onları açık gösterseydi, korkacak ve kumanda da tartışacaktınız Fakat Allah, selamete bağladı; çünkü O, tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt