iltasyazilim
FD Üye
Yumuşak İçimli Sütlü Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler
*1, 5 tatlı kaşığı dolusu türk kahvesi
*1 dolu tatlı kaşığı şeker
*1 fincan süt
Yumuşak İçimli Sütlü Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı
Ben sütlü türk kahvesini nescafe fincanıyla yapıyorum diğeri çok küçük oluyor az oluyor ??
Sütü cezveye alın üzerine kahve ve şekeri koyup kahvelerin topağı gidene kadar karıştırın topakları kaşıkla ezin Ocağa alın ve altını kısın üzeri iyice köpük olunca kaşıkla köpüğünü fincana koyun kahveyi bir karıştırın tekrar köpük olunca yine alın ve iki üç taşım kaynatın fincana alın Bitter veya sütlü çikolatayla içmenizi öneririm
*1, 5 tatlı kaşığı dolusu türk kahvesi
*1 dolu tatlı kaşığı şeker
*1 fincan süt
Yumuşak İçimli Sütlü Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı
Ben sütlü türk kahvesini nescafe fincanıyla yapıyorum diğeri çok küçük oluyor az oluyor ??
Sütü cezveye alın üzerine kahve ve şekeri koyup kahvelerin topağı gidene kadar karıştırın topakları kaşıkla ezin Ocağa alın ve altını kısın üzeri iyice köpük olunca kaşıkla köpüğünü fincana koyun kahveyi bir karıştırın tekrar köpük olunca yine alın ve iki üç taşım kaynatın fincana alın Bitter veya sütlü çikolatayla içmenizi öneririm
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.