Yumuşak Ekmek Kızartması Tanımı İçin Gereçler
- 3 yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber, pulbiber
Yumuşak Ekmek Kızartması Tanımı Yapılışı
- Derin bir kaseye yumurtaları sütü ekleyin düzgünce çırpın.
- İçine tuz istediğiniz baharatları ekleyin.
- Dilimlenmiş(bayat )???? ekmekleri yaptığımız sosa bulayıp daha sonra kızgın yağda kızartalım.
- Peçete koyduğumuz servis tabağına kızarmış soslu ekmeleri koyun daha sonra sıcak servis yapın????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.