Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumurtalıklarımda sancı ağrı var Hamile miyim?

Yumurtalıklarımda sancı ağrı var Hamile miyim?
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yumurtalıklarımda ağrı sızı var Gebe miyim? Gebe miyim? hamilelikte yumurtalık ağrısı tutunma ağrısı Merhabalar, Bundan iki hafta belki biraz daha artı bir vakit önce erkek arkadaşımla birlikte olduk, ancak ilişki sırasında korunmuyorduk ve içime haz suyu gelebilmesinden şüphelendik sonradan regl dönemimi bekledik ve 12 gün gecikmeyle regl oldum, fakat bu sefer biraz farklıydı normalde 4 gün sürerdi 2 gün sürdü ve o iki gün içerisinde fazla kan geldi daha sonra tekrar tam belli olamadığımız için hamilelik testi yaptık, olumsuz çıktı netice Lakin fiilen burada yeniden sorma sebebim yumurtalıklarımda fazla ciddi bir sancı ve sızı var Sizce hamile olma ihtimalim var mı yahut diğer bir şey olabilir mi Şimdiden teşekkür ederim  

Similar threads

Hamile miyim ?? adetim gecikti ama sancım var Selamlama, Adete 6 gün kala eşimle korunmasız ilişkiye girdik,adetim 2 gün gecikti defalarca 12gün erken olurdu, bikaçgün kala ağrı ve göğüslerde hassasiyet olurdu ama şuan hiçbiri değil sadece kasıklarda adet ağrısından bambaşka bi sızı var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ters ilişkiye girdim gebe miyim merhaba ben doktora gitmeye utandım size sormak istiyorum eşimle adetimin 4günü arkadan beraber olduk içime boşaldı spermlerin geri çıkma gibi bi ihtimali var mı ? eğer varsa ve vajinama değdiyse gebe kalma ihtimalim var mı ? adetlerim çoğunlukla yamalı oluyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adetim 4 gün gecikti kasıklarımda sızı var Gebe miyim ? Nişanlımla 29 temmuz'da bütün ovulasyon günümde ilişkiye girdik fakat geri çekilme yöntemi ile korunduk sık sık temizlendi yinede korkuma 12saat sonra elle ertesi gün hapı içtim Şuan adet haftam ve 4gun gecikti Kasigimda ara sıra ağrılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hamile miyim? Merhaba, arkadaşlar takriben 1112 gün önce sevgilimle ön sevişme esnasında sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk, anal böle ile o bölge aralarında bir yerde boşaldı, o esnada bendede hoşgörü akıntısı vardı, arkadaşımın ise bütünüyle nereye boşaldığından emin değiliz Lakin anal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hamile miyim değil miyim yardım edin Hamile miyim 18 yaşındayım, bakireyim 4 gün önce erkek arkadaşımla aramızda bir şeyler oldu o gün de adetimin bitmesine 1 gün vardı Cinsel organı kalçama sürtünürken ansızın vajinama değdi ve hemen çekti Üstünde sadece tükürük vardı Kendisi bir boşalma ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt