Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumurtalı Taze Fasulye

Hoş geldin! kingtp tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Yumurtalı Taze Fasulye
0
192

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Yumurtalı Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo taze fasulye
*4 adet orta tepe kuru soğan
*Yarım su bardağı zeytinyağ
*Zerdeçal, karabiber, pulbiber, kişniş, zencefil, kimyon
*Tuz
*3 adet yumurta
*1 demet ince kıyılmış maydanoz

Yumurtalı Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Taze fasulyeleri haşladım Suyunu süzdüm Pozitif suyunu elim ile sıktım Kenarda beklettim Tencereye zeytinyağını koydum Dört adet soğanı piyazlık doğradım Kısık ateşte zeytinyağında soteledim Üzerine zerdeçal ve karabiber koyup bir iki dakika karıştırdım (faydalı maddeleri ortaya çıksın diye ) Bir kaşık toz biber koyup fasulyeleri ek ettim Üstüne tuzlu, kimyon, pulbiber, kişniş, zencefil koydum Yarım akarsu bardağı su ek ettim Bir demet maydanozu ince kıyıp üzerine koydum Kapağını kapattım Buharda düşük ısı ile nadiren karıştırarak pişirdim En son üç adet yumurtayı kasede çırptım, fasulyelerin üzerine döktüm arada bir karıştırarak pişince altını kapattım Birincil sıcaklığı geçince servis yaptım
SIHHAT OLSUN

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt