Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane orta uzunluk kuru soğan
- 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay kasığı tuz karababiber nane
- 1 adet yumurta
- Dereotu (İsteğe bağlı)
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları kabuklarından çıkartalım. Soğanları yıkayalım, akabinde uzun uzun doğrayalım.
- Tavaya ekleyelim üzerine yağımızıda gezdirelim. Biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip, karıştıralım.
- Biraz daha kavrulduktan sonra tuz, karabiber ve naneyi ekleyip, karıştıralım.
- Yumurtayı ekleyelim, pişince ocağı kapatalım. Servis tabağımıza koyalım üzerine biraz dereotu ekledim. Servise hazır????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.