Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumurtalı Enginar (İtalyan Frıcasera)

Yumurtalı Enginar (İtalyan Frıcasera)
0
45

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
yumurtali-enginar-italyan-fricasera-1.jpg

Yumurtalı Enginar (İtalyan Frıcasera) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet enginar (Ayıklanıp temizlenmiş)
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet yumurta
  • 2 çorba kaşığı tam buğday unu (Başka un da olur)
  • 3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz, karabiber

Yumurtalı Enginar (İtalyan Frıcasera) Tanımı Yapılışı

  1. Enginarları kararmaması için limonla ovup küp şeklinde doğrayın.
  2. Doğranmış enginarları unun içine atın tuz, karabiber ekleyip karıştırın.
  3. Zeytinyağını yanmaz tavaya alıp ısıtın ve yemeklik doğranmış soğan ile fazla ununu silkelediğiniz enginarları ekleyin.
  4. Bir iki dakika kavurduktan sonra tavaya kapak kapatıp orta kısık ateşte enginarlar yumuşayana kadar pişirin. (gerekirse çok az su ekleyebilirsiniz).
  5. Geri kalan unu 2 adet yumurta ile uygunca çırpıp pişen enginara ekleyip karıştırın. Yumurta ve enginarlar güzelce karışsın.
Veee yemek hazııır????maydanozla süsleyip servis edebilirsiniz. Ellerinize sağlık afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt