
Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Gereçler
- 5 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı süt
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 adet ekmek dilimlenmiş (1 gün kalmış olunca daha hoş oluyor)
- 1 çay bardağı sıvı yağ
Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezi 7 den 77 ye herkesin sevdiği lezzetimiz.
- Birinci evvel yumurta, süt ve tuzumuzu derin ve geniş bir tabakta bir hoş çırpıyoruz.
- Akabinde dilimlenmiş ekmeklerimizi yumurta sosumuzda bir çatal yardımıyla altını üstünü yumurtalıyoruz.
- Orta ateşte kızdırılmış yağımızda ekmeklerimizi kızartıp servis tabağına alıyoruz.
Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı