
Yumurtalı Ekmek (Dereotlu-Maydanozlu) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 küçük uzunluk yumurta
- 5-6 kısım maydanoz
- 2-3 kol dereotu
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
- 5 dilim ekmek
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Yumurtalı Ekmek (Dereotlu-Maydanozlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Maydanozu ve dereotunu ince ince doğrayalım.
- Tüm gereçleri bir ortaya getirip karıştırın.
- Teflon tavanızı ısıtıp içine dilediğiniz yağdan koyabilirsiniz. Ben 1 yemek kaşığı tereyağı kullandım.
- Ekmeklerinizi yumurta karışımına artlı önlü bulayarak teflon tavada pişirin. Afiyet olsun.