Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yulaflı Tost

Yulaflı Tost
0
28

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106

Yulaflı Tost Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet yumurta
  • 2.5 yemek kaşığı yulaf
  • Kaşar
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Yulaflı Tost Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak yumurtamızı bir kaseye kırıyoruz.
  2. Üzerine yulafı, tuzu, karabiberi ,pulbiber ek edip uygunca karıştırıyoruz.
  3. Önceden ısıttığımız tost makinasının üzerine yağlı kağıt seriyoruz .
  4. Yağlı kağıdın bir tarafını yulafın üzerine kapatıyoruz .
  5. O biraz piştikten sonra kaşarını ek ediyoruz, karışımımızı ikiye katlıyoruz.İçine istediğiniz formda çeşitlendirebilirsiniz.
  6. Pişirip servis edebiliriz.
Yulaflı Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Diyetin En Hoş Hâli Yulaflı Tost Tanımı İçin Gereçler 6 yemek kaşığı yulaf2 yumurta2 yemek kaşığı yoğurt İçi için; SucukKaşar peyniri Diyetin En Hoş Hâli Yulaflı Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Gereçleri uygun bir kapta lapa olana kadar güzelce karıştıralım üzerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Yulaflı Tost Tanımı İçin Materyaller 2 yemek kaşığı yulaf1 yumurta1 yemek kaşığı yoğurtPul biberKekikTuz(ben biraz taze soğan da doğradım)PeynirDomatesYeşil zeytin Yulaflı Tost Tanımı Yapılışı Tost tabanı gereçlerini birleştirip karıştırıp yarım saat dolapta tutalım. Akabinde yağlı kağıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
269
Ekmeksiz Tostmu Olur Demeyin Tarifi İçin Malzemeler 3 çorba kaşığı yulaf1 çorba kaşığı yoğurt1 adet yumurta1 avuç maydanozİnce doğranmış domatesİnce doğranmış biber2 adet kesilmiş kaşarPulbiberKarabiberTuzYağlı kağıt Ekmeksiz Tostmu Olur Demeyin Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Simit Tost Tanımı İçin Gereçler 1 adet simit8 dilim sucuk50 gram kaşar1 adet yumurta Simit Tost Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Simitimizi ortadan ikiye kesiyoruz. Tavada sucuklarımızı kızarttıktan sonra simitimizin ortasına diziyoruz. Daha sonra simitin öteki modülünü üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Diyet Pizza (En Fit Yulaflı Pizza) Tanımı İçin Gereçler Pizza tabanı için: 1 çay bardağı yulaf (Ben robotta çekerek kullandım)1 çay bardağı süt1 yumurtaTuz Üzeri için: 1 tatlı kaşığı salçaAçmak için biraz suKekikVe dilediğiniz gereçler lakin dikkat edin kalorisini arttıran şeyler bunlardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt