Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yulaf Ezmeli Şekersiz Kurabiye (Diyet Özel)

Hoş geldin! opel45 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Yulaf Ezmeli Şekersiz Kurabiye (Diyet Özel)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yulaf Ezmeli Şekersiz Kurabiye (Diyet Özel) Tarifi İçin Malzemeler

*2 yumurta
*1 çay bardağı yoğurt
*13 çay bardağı sıvı yağ
*1 paket kabartma tozu
*1, 5 çay bardağı tam buğday veyahut çavdar unu
*1 paket vanilya (tercihen)
*1 5 su bardağı yulaf ezmesi
*1 su bardağı kuru meyve (kuru kayısı, hurma, yaban mersini, kuru erik, kuru üzüm hangisi elinizde varsa )
*Toz tarçın

Yulaf Ezmeli Şekersiz Kurabiye (Diyet Özel) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlarr
Çok uzun bir süre sonunda sizlere tekrardan yazıyorum Bu süre zarfında hayatımda çok şeyler değişti Nedir niye sorularınızı duyar gibiyim )
8 hafta zarfında tam 17 kilo verdim Buradan biricik diyetisyenim Sn Kübra Aykurt hanımefendiye de teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum
Tabii belki nasıl bu kiloyu verdiğimi sorabilirsiniz öncelikle bilmelisiniz ki sürekli hareket halinde biriyim en önemli fayda benim için bu + boool boll su ve birkaç küçük detaylar bu detayları ilerleyen tariflerimde değineceğim
Gelelim güzel bir ara öğün olan kurabiyemizee
Çok ama çok kolay bir tarif öncelikle yumurtalarımızı bir güzel çırpıyoruz
Sırasıyla yoğurt, sıvı yağ, un, vanilya, tarçın, kabartma tozunu ilave edip homojen bir karışım olana kadar çırpıyoruz
Ardından yulaf ezmelerini ve kuru meyvelerimizi ilave edip bir kaşık yarımıyla karıştırıyoruz
Sonra fırın tepsisindeki yağlı kağıda 15 tane kurabiye çıkacak şekilde bir kaşık yardımıyla pay ediyoruz
Önceden ısıttığımız 180 derecede fırında 15 – 20 dk pişiriyoruz
Tam buğday unu kullandığımızdan kurabiyemiz esmer oluyor
1 bardak süt ile 1 kurabiyemizi akşam yemeğinden 3 saat sonra son ara öğün olarak tüketebilirsinizz
Bu aradaa anneminn misafirleri de çok beğendi Artık ev günlerinde yapıyorlar :D :D

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt