Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan Katarlı İntörne Twitter'da Günün Viral Olan Paylaşımları

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan Katarlı İntörne Twitter'da Günün Viral Olan Paylaşımları
0
85

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-3c67fd787705bea05baa3a4f1b53cbd7886bd578.jpg

Timeline'ı şöyle bir özetleyelim dedik.

1. Katarlı terörü...

twitter.com
2. Kesin demiştir!

twitter.com
3. İnsanları boş verin...

twitter.com
4. Adam resmen hayal kırıklığı yaşamış.

twitter.com
5. Ne vardı erken gitsek?!

twitter.com
6. Alnı öpülmelik tweet!

twitter.com
7. 404.

twitter.com
8. O denli midir?

twitter.com
9. Korkunç!

twitter.com
10. Şu hoşluklara bir bakın ancak...

twitter.com
11. Sonuç daima aynı!

twitter.com
12. Düşününce ürperdim...

twitter.com
13. Başarılı!

twitter.com
14. Bu hayatı hayal ettirenler utansın.

twitter.com
15. Birden gelen o farkındalık...

twitter.com

Similar threads

Timeline'ı şöyle bir özetleyelim dedik. 1. O elin yavaş çekimle enseye oturduğunu hayal edebiliyorum. twitter.com 2. Bunu diyen daima en sona kalıyor! twitter.com 3. Hangimiz o modda değiliz ki? twitter.com 4. Hakikaten o kadar büyüdük mü ya twitter.com 5. Şu an burada olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Timeline'ı şöyle bir özetleyelim dedik. 1. Hepimizin yolu en az bir sefer oraya düşüyor twitter.com 2. Bundan sonra nereye bakmamamız gerektiğini biliyoruz üzere... twitter.com 3. Tamam da neden? 4. Sevmek sevilmek en zoru ve o kişiyi bulabilenler farklı şanslı... twitter.com 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Timeline'ı şöyle bir özetleyelim dedik. 1. Karpuz dönemi açılmış belirli ki... twitter.com 2. Birinci buluşmada saç kavurma yemek mi? Allah'ım nasip eder misin? twitter.com 3. Bu manzara oldukça tanıdık değil mi? 4. Yaşını ve ismini söylemekten öteki Almanca bilgisi olan var mıydı ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Timeline'ı şöyle bir özetleyelim dedik. 1. Nasıl bir ders çalışma ortamı bu ya? twitter.com 2. Tam bir tüy yumağı. ???? twitter.com 3. Maskeyi indirdiği o an... 4. Üzdü... twitter.com 5. Kimler bu türlü? twitter.com 6. İşi çözmüş. twitter.com 7. Lütfen deneyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Timeline'ı şöyle bir özetleyelim dedik. 1. Kılıçdaroğlu, mükemmel muhalefet yapıyor! 2. 'Sadece Şeyma' kitabını hala okumadınız mı yoksa? twitter.com 3. Hoş çürüttü tezi kral! twitter.com 4. Bu maç herkesi çok gerdi... Cumartesi günü dananın kuyruğu kopuyor! 5. Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt