Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yukarı bak ne gördüğünü söleeee

Yukarı bak ne gördüğünü söleeee

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Karı koca tatile çıkarlarGittikleri yerde kamp kurarlar tatillerin ikinci gününde akşamı hoş bir yemek yemek yiyip uyurlar Bir kaç saat sonra kadın uyanır ve kocasınıda uyandırırAdam uyku sersemidir güzel bir rüyadan uyandırıldığı için birazcık kızgındır'NE OLDU?ne istiyorsun?diye sorar'Yukarı bak ve bana ne gördüğünü söyle'Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir'Bunun içinmi uyandırdın beni ?Baktım işteBir sürü yıldız görüyorum,ışıl,ışıl parlayan milyonlarca yıldız Karısı baştan sorar''Peki bu sana neyi gösteriyor??''Artık uykusu en ince ayrıntısına kadar kaçan adam birazcık düşünür ve yanıt verir''Teolojik olarak ''TANRININ''Kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorumFelsefi olarak,evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum Astronomik olarak galaxsilerin,yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorumMeteorolojik olarak bugün havanın fazla hoş olacağını görüyorumNiye sordun bunu bana sana neyi gösteriyor???
ÇADIRIMIZI ÇALMIŞLAR!!!

Hocalar tehdit ederseeee

Matematik: Oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y 3x+4 bağlantısına kadar vücudunu eklemlere ayırırım

Biyoloji: Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri değil edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona tarafından

Coğrafya: Oğlum,yörüngeden çıkma!Yahut seni enlem ve boylamlarına ayırır,2645 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırımKafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun

Tarih: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririmHüdavendigar sizi kurtaramaz, çokbilmiş olasınız

Resim: Çenesi artı düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım

Edebiyat: Hiç abartı etmiyorumSeni edebi bir parça olarak parçalar,bir hoş gazelini okurum

Kimya: Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururumHasan 2 Salak Osman 4`e dönersiniz

Cisim Eğitimi: Bak nasıl konuşuyor hâla?!Bakın şu anda size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim

Müzik: Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını çıkarır,solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da lük olarak yaparım haa!Bakın o vakit nasıl ağırkanlı kuzulara dönüyorsunuz! *

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt