Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yozgat Usulü Arabaşı Çorbası

Yozgat Usulü Arabaşı Çorbası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
yozgat-usulu-arabasi-corbasi.jpg

Yozgat Usulü Arabaşı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 tüm tavuk veya yoksa 1 parça göğüs eti ( haşlanacak )
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • 3 tatlı kaşığı pulbiber (biz acı yaparız siz azaltabilirsiniz )
  • Su

Yozgat Usulü Arabaşı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavuğumuzu haşlayalım. Suyunu bir kenara ayıralım.
  2. Tavuğumuzu el ile küçük parçalara ayıralım. ( didelim )
  3. Tenceremize sıvı yağımızı alalım. Unumuzu koyup çırpma teli ile kavuralım.
  4. Ardından pulbiberimizi koyalım. Unla beraber kavuralım.
  5. Kokusu çıkan pulbiberin üzerine salçamızı ekleyip kavuralım.
  6. 2 su bardağı soğuk su ekleyelim çırpma teli ile. Karıştırmaya devam edelim.
  7. Yoğunlaşan harcımıza tavuk suyumuzu karıştırarak ekleyelim.
  8. Tavuk parçalarını da ekleyelim, tuzumuzu atalım.
  9. 15 dk daha kısık ateşte pişirelim. Afiyet olsun.
Yozgat Usulü Arabaşı Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt