Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yorum

yorum
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 hakkında yorum
yorum 2019

Herkes bir şekilde de olsa 2019 yılında veya 2019 yılına kadar olumsuz olayların yaşanacağını biliyorNe kadar Hadi canım sen de dese de bazıları,Balık Baştan Kokar misali, yaşadıklarımızın ve yaşananların bizi hic de mutlu bir sona goturmediğini biliyoruz icten ice…Bir Kıyamet’in icindeyiz aslındaKıyamet bir felaket değil,aksine bilinclenmek demektirİnsanlığın bilinclenmesi demektirŞuurların ayağa kalkmasıdır tam karşılığı

İnsan bilincinin ayaklanabilmesi icin iyiyle kotunun carpışması gerekmektedirİyinin kotuluğe bakıp butun de oynayan rolunu kabul etmesi,kotunun ise iyiliğe bakıp bir yol bulması icin…Tarihin belirttiği sona bu kadar odaklanmadan surece odaklanmak yaraları iyileştirecektirİnsanın donup kendisine bakması ‘’sureci oluşturacaktırYaşadığı her an ve karşılaştığı tum olaylarda kendi icine donup soru sorması,herkesi ve herşeyi vicdanından gecirmesi surecin sancısını azaltacaktır 2019 veya sonrasında yaşanacak her ne var ise bu ‘’surectir bize şeytanın bacağını kırdırtacak olanİnsanı İnsan yapan en onemli ozellik SEVGİ dir ya hanikuyrukta beklerken,sınavda cozerken,arabada giderken,komşuya kızarken,paylaşırken,paylaşmazken…vs,donup kendi icimize bakabilmek ve kendimize şu soruyu sormak bize yol aldıracak ve bu dunyaya gelmemizin asıl nedenini anlamamızı sağlayacaktır:BENİM NİYETİM NEDİR? SEVGİ MİDİR?BEN BU DAVRANIŞI YAPARKEN SEVGİYLE Mİ HAREKET EDİYORUM?GERCEK DUYGUM NEDİR?Aldığınız cevaplarla Bir sure sonra gercek sizle karşılaşacaksınızDışarda ki bir kimseyi suclayamayacak ama Kendinizi de suclamayacaksınız

Duygularını analiz ederken kendi gercekleri ile yuzleşmekten kormayan insanlar haline geleceksiniz işte dunyamızı değiştirecek gercek insan davranışı budurCunku bir sure sonra kendisiyle barışık olmanın bir şekilde yolunu bulmuş olacaktırİnsanlık bir surecten gecmekteCok ama cok zor bir surectir buBu sureci herkes dışarda arıyorOysa bu surec icerde gercekleşmektedir2019 yılı ve sonrasında bu kadar sıkıntının icinden cicek acmış olarak cıkmak icin icimizde ki kurtlardan kurtulmak hatta onları bile olabildiğince kabul etmek gerekic dunyası dışarda ki dunyadan cok daha karmaşık olan insanın, kabuk değiştirmesinin sancılarıdır bunlar…HERKESE RASTGELE…

Alıntı:Hulya BaygınFoton Kuşağı Etkisi

858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt