Ben Derdin “ Bak Bu Sana Yazdığım Son Yazı Artık Seni Anlatmayacagım Artık Bana Yaşattıgın Acıları Dokmeyecegim Kaleme Beklemekten Vazgectim Ben Seni Sevmekten Vazgectim Her Gun Olmekten Vazgectim Aynı Senin Benden Vazgectigin Gibi Acı Verdi Canım Sokuluyormuş Gibi Oldu Ama Sildim Seni Hani Derdin Ya “ Sen Aglama Kıyamam “ Diye Kızardınya Bana “ Aglama Yeter Artık “ Derdin Ben Senin Yokluguna Aglarken Haykırırken “ Gel “ Diye Nerdeydin ? Kimin Ellerindeydin ? Kime Pardon Kimlere Bana Soyledigin Sozleri Soyluyordun? Sucu Bende Arama Ben Sucsuzum Suclu Olan Aşk Suclu Olan Sevgi Nedeni Bu Muydu? Sevdim De Mi Gittin Aslında Aşk Bile Degildi Bu Muhtemelen Ben Hayal Kuruyordum Fotograflara Bakıyorum Nasılda Gulmuşsun Bana Guler Gibi Nasılda Bakmışsın Şimdi Başkalarina Oyle Baktigini Dusunuyorum Daha Fazlasini Kaldiramadan Aglamaya Basliyorum Aglatıyorsun Beni Bir Sigara Bir Sigara Daha Derken Baktim Bagımlısı Olmusum Bu İlletin Ruyalarima Giriyorsun Nefes Alamıyorum Uyanıyorum Sonra Hıckıra Hıckıra Aglamaya Basliyorum Yoksun Ya Gozyaslarimi Silen De Yok Olmek İstiyorum Diye Bagrıyorum “ Nerdesin Ozledim Diyorum Yoksun Gelmiyorsun Ama Bu Sefer Bu Haykirislarım Bu Yazılarım Geri Donmen İcin Degil Tam Aksine Gelme Diye Kabul Etmem Seni Tamam Inkar Edemem Sevgimi Ama Sen Gelme Ozledim Desem Bile Gelme Biliyorum Yine Geleceksin Gelirsen Gelme Ne Olur Kaldıramam Bu Gidişi
imagesyoruldumannem5aedb8271ab6bgifYoRuLdUm AnNeM imagesyoruldumannem5aedb8271ab6bgif
faceden bi arkadaşım paylaşmamı istedi beğenirseniz sevinrim
imagesyoruldumannem5aedb8271ab6bgifYoRuLdUm AnNeM imagesyoruldumannem5aedb8271ab6bgif
faceden bi arkadaşım paylaşmamı istedi beğenirseniz sevinrim