Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yörsan Gıda'da kriz: Fabrika için iflas dilekçesi verilince işçiler isyan etti

Yörsan Gıda'da kriz: Fabrika için iflas dilekçesi verilince işçiler isyan etti
0
34

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Yorsan%2DGida%2Dda%2Dkriz%2DFabrika%2Dicin%2Diflas%2Ddilekcesi%2Dverilince%2Disciler%2Disyan%2Detti%2D228698%2Ejpg

Çalışanlar fabrika önünde toplanırken, yapılan uygulamaya karşı Balıkesir milletvekillerinden yardım istedi.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde üretimde bulunan Yörsan fabrikası 1 yıl evvel konkardato ilan etti.

Ortadan geçen vakit zarfında fabrika üretime devam ederken, firma tarafından iflasın istenmesine yönelik mahkemeye dilekçe verilmesi ortalığı karıştırdı. 

'Satım olacak ve iflas aşamasında' 

Özlük haklarını alamayacaklarını argüman eden çalışanlar fabrika önünde toplandı. Bir personel yaptığı konuşma ile durumu özetlerken şu tabirleri kullandı:

"2019 Aralık 10 bugün. Yörsan'dayız. Satım olacak ve iflas etabında. Herkes mağdur. Yaklaşık 300 bireyiz. Satış olmasını engelliyorlar.

Kimi bankalar ile mutabakat olmuyor, anlaşılması gerekiyormuş. Şu an polis grupları de geldi. Milletvekillerimizden yardım istiyoruz."

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt