Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yöresel Sütlü Kabak Çorbası

Yöresel Sütlü Kabak Çorbası
0
101

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
yoresel-sutlu-kabak-corbasi.jpg

Yöresel Sütlü Kabak Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 4 adet kızartmalık kabak
  • 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • 1 litre süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yeteri kadar su

Yöresel Sütlü Kabak Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle kabaklarımızı alaca soyup minik küpler halinde doğrayıp tenceremize alalım (Kabak ne kadar fazla olursa o kadar lezzetli oluyor)
  2. Üzerine bulgurunuda bırakıp iki misli su katıp tuzunuda karıştırıp kaynamaya bırakalım orta sıra karıştıralım.
  3. Yemek suyunu çekene kadar pişirelim ve sütünü katalım.
  4. Kısık ateşte hafif kıvam alıp özleşene kadar 15 dakika kadar kâfi olacaktır. Kolay gelsin afiyetler olsun ♨????????
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt