Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yöneten erkekler

Yöneten erkekler
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Idare Eden erkekler Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar Tanrı der ancak: Erkekler 2 sıra olsun, bir sırada kadınlar kadar yönetilen erkekler, diğer sırada kadınları yöneten erkekler Keza bütün kadınları cennete aldım, onlar meleklerle birlikte gidecekler acilen Bu Nedenle kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer Bir bakar oysa kadınlar kadar yönetilen erkeklerin sırası 100 km uzun Fakat kadınları idare eden erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor Tanrı diğer sıradakilere fazla kızar: Kendinizden utanın! Sizi bu dünyada şiddet ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bak, hepiniz kuvvetsiz karaktersiz 100 kmlik bir sürü olmuşsunuz Bakın bir tek erkek kulum şu ast sırada tek başına gururla dikiliyor Ondan ders alın! Oğlum, anlat bunlara, ne yaptın da kadınları yöneten erkekler' esnasında bir tek sen oldun? Ve adam yanıt verir: Bilmem eşim bana burda durmamı söyledi  

858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt