Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yonca Lodi Golgelerime Işık Tut

Yonca Lodi Golgelerime Işık Tut
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Yonca Lodi Golgelerime ışık tut şarkısı
Golgelerime ışık tut sozleri Yonca Lodi
Golgelerime Işık Tut şarkı sozleri

Golgelerime Işık Tut
Bedenim sen diye yanar
İcimdeki nefes sensin
Cole yağmur yağmış gibi
Sen bana bir hediyesin

Herşey senin elinde
Kalbim bende kaderim
Nadir bir aşk bence bu
Kıymetini bilirim

Golgelerime ışık tut
Yara izlerimi siliver
Serin bir el gibi alnımda
Kuytularıma sızı ver

Similar threads

Golgelerime Işık Tut Şarkısı sozleri Golgelerime Işık Tut şarkı sozu Yonca Lodi Golgelerime Işık Tut Şarkı Sozleri Bedenim sen diye yanar İcimdeki nefes sensin Cole yağmur yağmış gibi Sen bana bir hediyesin Herşey senin elinde Kalbim bende kaderim Nadir bir aşk bence bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kısa oz Aşk Sozleri Sevgi Mesajları Kısa guzel sozler kısa anlamlı sozler Kısa Anlamlı Sozler En Guzel Sozler Sevdiklerinize En guzel kısa Aşk ve sevgi sozleri hepsi burada sizler icin birbirinden guzel Aşk sozleri Sizler icin ozel sayfamızda Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Anneme Şiirler Anne Şiirleri Anne Sevgisi Sıcağın sinmiş bana, Seni severim ana, Sensiz bana kan veren Sensiz bana can veren Kucukken yudum yudum, Sutlerinle uyudum Kulağıma ninniler, Neler soyledin neler Beni buyuttun ana, Beni yuruttun ana, Goremeyince seni Kucaklarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Anneme Şiirler Guzel Annem Şiirleri Anne Bir cift goz dunyaya merhaba derken Bir diğeri elveda demişti Son nefesini verirken hayata İlk ve son kez kızım demişti Minicik dudaklarımla diyemedim, diyemedim ANNE Bebekler sut kokarmış Ak goğsune sokulup sinmedi kokun tenime Ben hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Kapalı kapalı kapıların açılması için dua KAPALI Şuur kapalı, akıl kapalı, hayâl kapalı… Gözler, kulaklar kapalı Duygular kapalı ve en önemlisi ruh kapalı Kalbin kapıları kapalı Ne vardı bu kadar içine kapanacak? bir de perdeler kapalı oralarda… Neleri kaçırdığının farkında mı oturduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt