Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yolda Atilan Laflar

Yolda Atilan Laflar
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yolda Atilan Laflar kötü laflar of anam hepsi senin mi? bugüne kadar duyduğum en gülünç söz atma şekli:ekstazi mi içtin anamm!!¿ bu sıcak havada sizinle soğuk bişeyler içebilir miyiz ? kafaya bak turk bayragi mubarek! 5 birey yolda yürürken şivesine ayrıyaten hayran oldugum bi insan 5 tane birdenbire birini sok birini çıkar diyerek aşmıştı kendini yavrrrum !amino asit kacmi$ gelde ufleyi vereyim uf uff¨ gayet biyolojik bir söz atma bicimi secmi$ karekter kendisine beraber yürüyelim mi? hayır koşalım mı? abla kafama zıç be üstelik, bebegi ile yolda yuruyen genc ve guzel bir bayana, pardon, malzemesinden versem bir tane de bana yapar misiniz ? seklinde söz atanlar da var teyze kızın daş, daaaaş!! (arabayla geçerlerken camdan bağırıyor) are you want to sex ? mor kiyafet giymiş arkadaşıma 2 birey birdenbire: vadaaaaaaa kaporta fena değil fakat düzeltmek için bir kaç defa vurmak gerekebilir yer guney sahilleri özü ve sözü bir olan yurdum delikanlısı kahpe gavur hatuna yaklaşır ve net bir şekilde derdini anlatır hi if yu giv,yu giv if yu dont giv yu go do yu andırsitent me?! mezarım ol gömüleyim sana tuzsuz teryağı gibisin yalayıp yutmak lazım abi ya şunu ekmek arası yapsam yermisin? of abi hemde cıtır cıtır annesi oldugu tamin edilen bir kadin ile genc bir kiz yururken, yanlarina yanasip, anne güvey lazim mi ? diye söz atanini da gormedim degil dahası, bebegi ile yolda yuruyen genc ve guzel bir bayana, pardon, malzemesinden versem bir tane de bana yapar misiniz ? seklinde söz atanlar da var entel kılıklı orta yaşlı bir amca yandan yaklaşır müşteri gözle tepeden tırnağa süzer ve tek kaşı havada son derece ciddi bir edayla: küçüksün ama büyüyeceksin! zonta erkek kadının kalçalarına bakar ve bombayı patlatır pantolonun olayım anam! kızın cevabı daha bir bombadır o pantolona benim bacağım giriyor o gote bulbul ote pardon, bir adres sorucaktım ? kalbinize nereden gidilir acaba? * yer: kadikoy iskele yavrumm kariya bak, tan gastesi gibi mubarek!!! alsancak semalarında dolanan liseli çıtır kızlardan uzuuuunnnn boylu yazan sharpentera ithafen: hey maşallah!! afedersiniz, adınız güneş miydi? (kızın fazla hoşuna gider bu incelik, kızamaz, gülümser, yürür) piercing yaptırmış hatuna doğu karadeniz dolaylarında sarfedilen ilginç cümle; lalalaha uraya bak la ne acayip orospu la bu seni anan benim için dogurmuş canem hamurunu benim için yogurmuş caneeem(bir yandan da amele gibi dans edilir) erzurum'da kirita kirita yürüyen bir bayanin arkasindan: tarlabasinda mi gezisen? beyoglunda mi yürisen? şimdiye dek duyduklarım arasında en kokuncu ah seni tenhada yetişmek vardıidi  

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt