Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yol Hali Kitap Özeti

Yol Hali Kitap Özeti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yol Hali Kitap Özeti Nazan Bekiroğlu
Nazan Bekiroğlu Yol Hali Kitap Özeti

Kitap Özet

“İncire, zeytine, Sina Dağı'na ve o belirlenmiş beldeye and olsu ama acısı uyurken yüzünden okunanlarla birlikte çıktım bu yolculuğa Evimin bacasının ateş aldığı, çeşmelerininse Kerbela kestiği bir düşten sonradan düştüm bu yola

Pasaportumda anlamsız yer kalmadı ey kent Mevlana'nın bir Şems kaybettiği Şam sokaklarından geçtim Ölümünde bile mağrur Selahaddin'in, kılıcının gölgesinde uyuyan Halid Bin Velid'in, Muhyiddin İbn Arabi'nin, sırrını tutamayan giz katibinin ihanetine uğramış Son Padişah'ın türbelerinden gerçek çıktığım yolculuğun sonunda sana geldim

Cehennemle cennet burada yer değiştirirken Elini sok koynuna, olasılık beyaz çıkar Burası Lüt Gölü karşısı Mesra İkisi Nasıl da kıyı kıyıya Bu kitap bir seyahat öyküsü Bekiroğlu, İran, suriye, Mısır güzergahı üzerinde okuyucusuyla birlikte gezi ediyor, anlatıyor, hissettiriyor *

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt