iltasyazilim
FD Üye
insn sevnce bi başka oluyomuşseverken ayrı kalınca özlerken tek sorunun mesafeler olması dahada sevgiyi körklüyoşimdi sen mahrum ayrılalı henz 2 hafta bile olmasada alışamıyorum sesini özledimunutmaya çalıştıkça unutamıyorum koskaca 2 sne dile basit ben onun gveninden sevgisinden hç değişkenlik etmzken sevdiğini hç dilinden düşrmezken işte bu sonum derken o mesafeleri sorun yapıp beni gzü ihtiyar bıraktı eyy sevgili yokluğuna dayanamıyorum benim senin sevgine ihtyacım vargeceleri gzüme uyku grmiyo seni düşünmkten arkadaşlar nolur yardm edin ortada yalnızca mesaflerin sorun olması beni bitrdi oysa ben ona gvenmiştm bni bırakmıcana söz vermişte ben ona kendmden daha fazla inanmştm hayatmdan km gderse gtsn o gtmicek diyodum unutmalımıyım daima uğraşmalımıyım geçmişimimi onu mu unatamıyorum bilmiyorum bna tezgâhtar olun tek bildiğim onu hla seviyo olmam onu yeniden kaznmk için ne yapmalıyım yorumlarınız için şimdiden teşkkrler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.