Yok Mu Derdİme Deva Olacak derdime deva derdime derman yok hazmedemiyorum değil olmaları ama Nasıl anlatsam nerden başlasam hiç bilmiyorum melekler çekilecek nede fazla çilem varmış herşey bu kadar mı üstü üste gelirALLAH büyük diyorum mevlama sıgınıyorum ama içim bagırıyo lakin beni duyan yok ancak gürültüsüz ayaklanma benimkisiBenim derdim kendi ailem anne ve babam onlar benim canım yaa elimden birşey gelmemesi beni kahrediyoBelki mübalağa zannedeceksiniz lakin inanın ki degil kendinizi benim yerime koyun aileniz o kadar böyle degil bayagı fena ve mağdur durumda fakat elinizden hiçbirşey gelmi ne hissedersiniz işte ben fazla güç günler geçiriyorum yüzüm herkese gülüyo ama içim ya içim kan ağlıyo fakat tekrar dirayetli durmaya çalışıyorum babamın işi bozuk hem 60 yaşında emekli olamadı ve evlerinin bütün eşyasını satıcaklar çünkü evsahibi evden çıkarıyo benim yanıma geleceklerBunca takvim ev eşya biranda darmadagın olacakHazmedemiyorum lakin elimden birşey gelmiyo evlat olarak hiçbirşey yapamıyorum ne olur desteginizi benden çekmeyin ben hiç iyi degilim ne olur beni mazur görün fazla aleni yazdım belkide fakat içim aglıyo yaaa