Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Taze Fasulye Mezesi

Hoş geldin! Vedat77 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Yoğurtlu Taze Fasulye Mezesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yoğurtlu Taze Fasulye Mezesi Tarifi İçin Malzemeler

*250 gr İnce taze fasulye
*1 kuru soğan
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 çorba kasesi yoğurt
*23 diş sarımsak
*2 çorba kaşığı kadar mayonez
*Tuz
*Kimyon
*Karabiber

Yoğurtlu Taze Fasulye Mezesi Tarifi Yapılışı Pazarda ince taze fasulye görünce bir arkadaşımdan aldığım bu tarifi denemek istedim İyi ki denemişim dediğim enfes bir lezzet çıktı ortaya
Fasulyeleri ayıklayıp istediğiniz şekilde doğrayın Bol suda istediğiniz yumuşaklığa gelinceye dek haşlayın Ben 20 dakika haşladım Sonra süzelim ve soğumaya bırakalım Kıyılmış soğanı zeytinyağında kavurun Haşlanmış fasulyeleri katıp birlikte kavurun Azar azar 1 er çay kaşığı kimyon ve karabiber ve damak zevkinize göre tuzunu katın soğumaya bırakın Üzerine sarımsaklı yoğurtlu mayonez hazırlayın Hepsini harmanlayın Afiyet olsun
Dilerseniz fasulyeleri haşlayıp soğuttuktan sonra buzdolabı poşetinde derin dondurucuda saklayabilirsiniz Kışın yine aynı şekilde kavurarak bu tarifimi yapabilirsiniz

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt